Suntem un birou de avocatură independent care oferă servicii de consultanță, reprezentare și asistență juridică


0723 592 899

Despre noi


Cabinet avocat București Răzvan Teodorescu

Cabinetul de Avocat Răzvan Teodorescu oferă servicii juridice în fața tuturor instanțelor și a organelor de cercetare penală. Asistența juridică și reprezentarea vor fi efectuate pentru cetățeni români și străini precum și pentru cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate care vor putea contacta Cabinetul nostru precum și contracta servicii juridice prin email, prin platforma online de pe site sau prin WhatsApp.

Experiență juridică de peste 18 ani (2001 fiind anul intrării în Baroul București) în Drept Penal, Dreptul Familiei (avocat divorț, încredințare minor, pensie alimentară), Drept Societar (societăți comerciale cu sediu la Cabinetul de avocat), Drept Comercial (Cereri și acțiuni privind procedura Insolvenței). Înțelegem să oferim disponibilitate totală pentru rezolvarea rapidă a dosarului sau a cazului dvs. și pentru găsirea unei soluții juridice optime raportat la timp și costuri.

Consultanță online


Avocat Online

Aveți o întrebare de natură juridică, o nelămurire, o problemă, la care doriți un răspuns și, eventual, un ajutor în soluționarea problemei dvs.? Pentru un răspuns rapid vă rugăm să completați informațiile solicitate mai jos, urmând să primiți, pe adresa dvs. de e-mail, un punct de vedere avizat. Soluția finală nu poate fi dată decât în baza unor documente și a unei întrevederi prealabile, motiv pentru care vă invităm la sediul cabinetului nostru.


NOTĂ: Consultația juridică, acordată prin intermediul site-ului cabinetului nostru, nu reprezintă o relație avocat-client, răspunsurile oferite având doar un caracter informativ.

    Suntem orientați către client
    Performanță ridicată